Зелева клин чорба

Ваня  ВеличковаВаня Величкова
Помощник Готвач
637
960
181
604
1
03/01/2016
"Класическа Клин чорба със зелев сок, много подходяща за вегетарианци "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо10 486
  • Преглеждания за месеца400
  • Преглеждания за седмицата134
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Щом замирише на зима задължително в хладилника има голяма тенджера с Клин чорба (сигурна съм, че ще последват коментари, че това не е истинска клин чорба, но аз така го знам и така ви представям рецептата).

Това е едно от нещата, които мога да ям по всяко време на деня и в неограничени количества. Аз я предпочитам студена, като е идеална за тези от вас, които постят или искат да свалят килограми. С количеството вода варим празия лук, картофите и ориза.

Когато и трите продукта са напълно сварени добавяме зелевия сок, в който сме разбили брашното (ако го сложите в началото няма да се сварят). Варим още 15-20 минути и готово.

Добър апетит!

Бежова тенджера с декор и капак 26 см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Бежова тенджера с декор и капак 26 см
36.00 лв.
27.72 лв.
Виж ››

Тенджера, която няма причина да нямате в кухнята. Тя е с незалепващо покритие, стъклен капак, термоизолиращи дръжки. Бежовата тенджера има и още предимства, но ще оставим на вас да ги откриете.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
star4eto
star4eto
11.02.2016 14:56
Пропуснала си да сложиш три, четри сухи чушки,а ако обичате люто може и люти.
0
0
Веселина Константинова
Идеално за разпускане след тежките празнични трапези.
0
0