Печени ребърца с мед и канела

Исман Алиева ИбрямоваИсман Алиева Ибрямова
Помощник Готвач
162
799
120
645
1
03/01/2016
"Тези глазирани ребърца ще ги сънувате, честна готварска "
Приготвяне10 мин.
Готвене60 мин.
Общо70 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо3 667
  • Преглеждания за месеца87
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • мед - 1 - 2 с.л.
  • канела - 1 1/2ч.л.
  • оцет - 2 - 3 с.л.
  • олио - 1 - 2 с.л. (може и зехтин)
  • сол - на вкус
  • черен пипер - млян
  • свински ребра - 1 кг.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Приготвя се марината, като първо се смесват медът, отцетът, канелата, мазнината, черният пипер и солта.

Нарязаните ребърца се намазват обилно с марината и се оставят за 2-3 часа в хладилник.

Маринованите ребра се нареждат в тава и се изпичат в умерена фурна на 180 градуса за 1 час.

Италианска оребрена грил тава с дръжки 58 см-19%
Качество без компромис:
Италианска оребрена грил тава с дръжки 58 см
134.00 лв.
108.00 лв.
Виж ››

Удобна за приготвяне на вкусни гриловани зеленчуци и месо грил тава, която всяко домакинство заслужава. Оребрена, с удобни дръжки.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар