Вита баница с Одрински кори

Valentina PsaltirovaValentina PsaltirovaПомощник Готвач1522431652
13/01/2016
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции20
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо21 883
  • Преглеждания за месеца665
  • Преглеждания за седмицата223
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте добре яйцата, млякото със содата бикарбонат и олиото.

Вземайте кора, намажете със сместа, поръсете натрошено сирене и завийте на руло, което се подрежда в тавата отвътре навън заедно с останалите кори, завити по този начин.

С останалата смес полейте цялата баница и сложете да се пече загряна до 230 градуса фурна за около половин час или до готовност.

Готовата баница напръскайте с вода леко и запарете с кърпа.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Таня Иванова
Таня Иванова
26.04.2017 22:36
От както я направих за първи път мъжът ми и дъщеря ми я искат през ден. Просто е уникална.
0
0
ПетяРВ
ПетяРВ
14.09.2016 17:31
Става много вкусна! Гласувам с 5!
0
0
Ваня Георгиева
С одринските кори баницата става по пухкава и плътна.И насища повече докато другите са само хрупкаш нещо но пък вкусни.
0
0