Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Торти и глазури»Тарталети»Пандишпанови тарталетки с крем и глазура

Пандишпанови тарталетки с крем и глазура

Пандишпанови тарталетки с крем и глазура
Снимка: Веселина Константинова
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
20
"Страхотни тарталетки с неустоим маслен крем"

Необходими Продукти

  • за тестото
  • яйца - 2 бр.
  • белтъци - 3 бр.
  • пудра захар - 1 ч.ч.
  • брашно - 5 с.л.
  • за гарниране
  • масло - 125 г
  • пудра захар - 5 с.л.
  • сладкарска боя
  • течен шоколад
  • цветни захарни пръчици
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте белтъците на сняг и пудрата захар.

Прибавяйте жълтъците един по един и разбивайте до получаване на пухкава смес.

Добавете брашното на порции и разбъркайте до еднородна смес.

Разпределете сместа във формички /напълнете формичките до половината/ и изпечете до готовност.

Направете маслен крем, като разбиете маслото и прибавите пудрата захар. Бъркайте до хомогенна смес.

Оцветете по желание с безвредни бои.

Гарнирайте тарталетите с течен шоколад, пудра захар и пръчици.

Пандишпановите тарталетки с крем и глазура са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: