Ароматна яхния от агнешко месо и зелен лук

09/01/2016
Приготвяне25 мин.
Готвене70 мин.
Общо95 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 490
  • Преглеждания за месеца107
  • Преглеждания за седмицата38
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме агнешкото месо и го задушаваме в малко вода докато стане полуготово, след което добавяме ситно нарязаните връзки зелен лук.

Овкусяваме ястието с двата зеленчукови бульона, черния и червения пипер и зехтинчето. Когато агнешкото и зеления лук са посварени, правим кашичка от брашното смесено с малко студена вода.

Тази каша я изсипваме във вече готовото ястие като дърпаме ястието от котлона и бъркаме непрекъснато да не се стане на бучки.

Връщаме отново на котлона докато заври, след което сваляме от огъня и поднасяме с пресен магданоз.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Ваня Георгиева
Страхотна рецепта.Всичко спазвам само без зехтина, ползвам олио и от булото което си пуска мазнина.
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв