Постен гюведж

ВикторияВиктория
Новак
11621488
Постен гюведж
Снимка: Виктория
1 / 2
09/01/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
70 мин.
Порции
6-8 порции

Необходими Продукти

  • картофи - 5 бр.
  • лук - 1 бр.
  • моркови - 2 бр.
  • праз - 1 стрък лук
  • чушки - 1 бр.
  • тиквички - 1 бр.
  • зелен фасул - 1 ч.ч.
  • чесън - 2 скилидки
  • домати - 2 бр.
  • гъби - 200 г
  • магданоз
  • черен пипер
  • сол
  • червен пипер
  • олио
  • вода
* мерки и количества

Начин на приготвяне

1. Всички продукти се измиват и нарязват.

2. Задушава се лукът.

3. Прибавят се морковите.

4. След 5 мин. се прибавят чушката, праз лук, доматите, фасулът, тиквичката, гъбите, чесънът, всичко това се задушава за 5 мин.

5. Продуктите се изсипват в тава и се добавят картофите, магданозът, олио, вода и се овкусява на вкус.

6. Пече се на 200 градуса за около 1 час или докато картофите омекнат.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Yana G.
Yana G.
Страхотна рецепта! Колкото повече зеленчуци се добавят толкова по-вкусно става. Аз единствено чесън пропускам да сложа, не обичам.
23.02.2016 16:47
Виктория
Виктория
Пробвайте, няма да сгрешите! :)))
09.01.2016 17:58