Пилешка кавърма на сач

Исман Алиева ИбрямоваИсман Алиева Ибрямова
Помощник Готвач
162
798
120
639
1
09/01/2016
"Днес ви подготвили един евъргрийн от българската кухня. Ако си и сипете чаша вино няма да имате грешка "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции1-2
Сготви+1 точка
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо10 975
  • Преглеждания за месеца109
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества
Кавърма

Начин на приготвяне

Пилешкото филе се нарязва на плоски парчета. Мариноват се в оцета, меда, копъра и солта. Пекат се на сач с маслото.

След пилешкото месо се задушават за около 3-4 мин. нарязаните чушки и морков.

Ястието се сервира поръсено с парченца топено сирене и сладък или лют червен пипер.

Керамична касерола с дръжки 16см-12%
Приготвяй си тази рецепта в:
Керамична касерола с дръжки 16см
5.00 лв.
4.40 лв.
Виж ››

Красива, качествена и удобна, керамичната касерола ще ви помогне да се насладите на традиционните ястия, които обичате. Подходяща е за готвене на по-малко количество храна. Касеролата може да се ползва както за печене, така и за съхранение на гозбата в хладилник.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар