Свински пържоли с кисело зеле на фурна

Мария БожиловаМария Божилова
Помощник Готвач
236
946
704
273
3
09/01/2016
Приготвяне30 мин.
Готвене150 мин.
Общо180 мин.
Порции8-10
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо25 460
  • Преглеждания за месеца106
  • Преглеждания за седмицата28
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

  • вратни пължоли - 1 кг. свински
  • кисело зеле - 2 зелки
  • червен пипер
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се измива и всяка пържола се нарязна на две.

Зелето се нарязва.

В тавата се слагат месото и зелето, поръсва се с червен пипер, олио и се залива с вода.

Пече се на фурна с вентилатор на 200 градуса, без вентилатор на 150 -180 градуса.

Грил тиган с керамично покритие 26см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Грил тиган с керамично покритие 26см
30.00 лв.
23.00 лв.
Виж ››

Красив, удобен за работен и насърчаващ здравословното хранен грил тиган. Керамичното му покритие ще ви помогне да приготвите най-вкусните месни и постни ястия.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Мартина Тракова
Идеално за студените зимни дни.С червено вино! :)
3
1