Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Пържоли»Свински пържоли с кисело зеле на фурна

Свински пържоли с кисело зеле на фурна

Мария БожиловаМария Божилова
Мастър Шеф
6964k2k9
Свински пържоли с кисело зеле на фурна
Снимка: Мария Божилова
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
150 мин.
Общо
180 мин.
Порции
8
"Свинско и зеле - класическа рецепта, която гарантира чуден вкус"

Необходими Продукти

  • вратни пължоли - 1 кг свински
  • кисело зеле - 2 зелки
  • червен пипер
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се измива и всяка пържола се нарязна на две.

Киселото зеле се нарязва.

В тавата се слагат месото и зелето, поръсва се с червен пипер, олио и се залива с вода.

Пече се на фурна с вентилатор на 200 градуса, без вентилатор на 150 -180 градуса.

Свинските пържоли с кисело зеле на фурна са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Мартина Тракова
Мартина Тракова
Идеално за студените зимни дни.С червено вино! :)
11.01.2016 16:17
3
1