Шницели от гъска

Ваня  ВеличковаВаня Величкова
Помощник Готвач
637
954
181
593
1
10/01/2016
"Знаем, че ще се справите с приготвянето на тези шницели, ние можем да помогнем с изяждането им "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо889
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

От гъшето и свинското месо, сланината и лукът смиламе кайма.

Добавяме останалите продукти и омесваме до получаване на еднородна смес.

От полученото оформяме шницели, които пържим в горещо масло.

Сервираме върху препечено хлебче, натъркано с масло и чесън.

Алуминиев тиган с керамично покритие 26 см.
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Алуминиев тиган с керамично покритие 26 см.
18.50 лв.
Виж ››

Кухненските съдове с керамично покритие са любими на всяка домакиня, ето защо в кухнята има поне един тиган с такова. Алуминиевият тиган с керамично покритие дава възможност за здравословно готвене с по-малко мазнина, запазва вкуса и аромата на храната, има незалепващо покритие и се предлага в сладък зелен цвят. Все причини да го обикнете от пръв поглед.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар