Начин на приготвяне
В много голяма тенджера се излива водата и се кипва. Лукът се реже на ситно и се запържва в зехтина. Добавя се чесънът и нарязаното на ситно пилешко месо.
Пушеният свински бут се нарязва на ситно, както и шпековият салам, и се пускат в тигана. Свинското и телешкото месо се нарязват на ситно и се добавят в тигана.
Всичко се запържва, докато лукът не придобие цвят на светъл карамел, а месото не омекне. Всичко от тигана се добавя към врящата вода. Вари се на минимален огън 1 час, като периодично се маха пяната.
В тиган се излива доматеният сос, добавя се нарязаната на ситно чушка, поръсва се със сол и се задушава до омекването на парченцата чушка. Кочаните царевица се разрязват на четири и се добавят към супата.
Тиквата се нарязва на кубчета и също се добавя към супата. Сладките картофи се обелват, нарязват се на кубчета и се добавят към супата. Добавя се доматеният сос с чушката и супата се вари още 55 минути на минимален огън.
Сваля се от котлона, добавят се нарязаните на кръгчета банани и се разбърква. Лаймът се изцежда, сокът се добавя в супата и тя се сервира веднага.