Свинско с гъби и топено сирене на фурна

12/01/2016
ВИЛИ-Виолета Матева
отВИЛИ-Виолета МатеваГуру225885882818
"Голяма вкусотия с крехко свинско, гъби и топено сирене с ароматни подправки на фурна"
Приготвяне30 мин.
Готвене70 мин.
Общо100 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо39 813
  • Преглеждания за месеца444
  • Преглеждания за седмицата23
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското се нарязва на тънки парчета и се поръсва със сол, черен пипер и кимион. Нарежда се в широка тава.

Загрява се олио и запържваме ситно нарязан лук, добавят се нарязаните гъбки и се овкусяват с подправки.

Щом се задушат, сипваме отгоре месото, нареждат се парченца топено сирене и заливаме с бульона или с вода, колкото да покрие продуктите.

Печем в загрята фурна 180 градуса около час - до готовност на месото.

Получава се много вкусен сос, а месото е сочно и крехко.подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар