Варено свинско с дюли

ралицаралица
Новак
19
68
78
14/01/2016
"Свинско с дюли - това е най-актуалната есенна комбинация "
Приготвяне20 мин.
Готвене70 мин.
Общо90 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 419
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на парчета и се запържва в нагорещеното олио, залива се с вода - да покрие месото, и се оставя да ври 40 минути.

Отцеждаме водата, ако е останала такава, и пак го запържваме с малко мазнина заедно с праза и дюлите за няколко минути.

Пак заливаме с вода, колкото да покрие, подправяме със сол и черен пипер и го оставяме да къкри около 20-30 минути.

Накрая поръсваме с магданоз.

Комбиниран двустранен чук за крехко месо
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Комбиниран двустранен чук за крехко месо
3.49 лв.
Виж ››

Когато не става с добро, опитайте с комбиниран чук за месо - страхотен е за всякакви пържоли.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар