Панирани пилешки руладини

EfrosiaEfrosia
Джедай
938
4k
10
14k
01/04/2011
"От сигурен източник знаем, че студената бира унищожава калориите от пърженето, затова тези панирани руладини се поднасят само с много бира "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо13 428
  • Преглеждания за месеца69
  • Преглеждания за седмицата5
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества
Руладини

Начин на приготвяне

Пилешките гърди се начукват старателно под фолио, за да не се разкъсат. Овкусяват се с подправките и се оставят настрана.

В сгорещена мазнина се задушават гъбите и се овкусяват със сол и черен пипер. Кашкавалът, чушката и беконът и киселите краставички се нарязват на дълги тънки ивици.

В средата на всяко парче пилешко се подреждат парче кашкавал, кисели краставички, чушка, бекон и малко от запържените гъби. Навиват се на руло и се затварят с клечки за зъби.

Така приготвените пилешки руладини се овалват в галета и се запържват от всички страни до златисто. Поднасят се с ленти от чушки, краставички и кашкавал.

Комплект 2в1 кухненска ножица с дъска за рязане
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Комплект 2в1 кухненска ножица с дъска за рязане
11.99 лв.
Виж ››

Дребните удобства са тези, които превръщат ежедневното готвене в истинско удоволствие, затова не пропускайте да се сдобиете с този практичен комплект кухненска ножица с дъска

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
dani
dani
01.04.2011 19:57
Изглежда вкусно, ще го пробвам.
0
0