Начин на приготвяне
Пилешкото филе се срязва на две и леко се начуква.
Получените 4 филета поръсваме с къри, сол, черен пипер и оставяме да поеме аромата на подправките.
Сварява се обелен морков, нарязан на пръчици, отделно се сварява тиквата, прецежда се и с вилица се намачква.
Добавя се масло и прясното мляко, разбърква се на пюре, овкусено със сол и черен пипер. Половината кашкавал се реже на пръчици, останалият се рендосва на едро ренде.
Върху всяко филе се нареждат 3-4 пръчици морков и пръчица кашкавал, навива се на руло и се забожда с клечка за зъби.
Овалват се в брашно, запечатват се в малко олио в тиган и нареждаме в тава. Край рулцата се нареждат пръчици от картофи и моркови. Поръсват се със сол, шарена сол, червен пипер и чубрица.
Налива се 100 мл вода и олиото, в което са се пържили рулцата, а те отгоре се намазват с майонеза.
Печем руладините в загрята фурна на 200 градуса около 30 минути, изважда се тавата и се поръсват с настърган кашкавал.
Връщат се във фурната за още 10 минути докато кашкавалът се зачерви. Сервираме по две рулца върху канапе от пюре от тиква и гарнитура моркови и картофи.
Добавете два резена лимон и чаша вино. Уникален вкус.
Пилешките руладини с тиква са готови.