Gotvach.bg»Рецепти»Основни Ястия»Яхния»Лечо с гъби и луканкова наденица

Лечо с гъби и луканкова наденица

Русиана МихайловаРусиана Михайлова
Помощник Готвач
2117493961k1
Лечо с гъби и луканкова наденица
Снимка: Русиана Михайлова
2 / 3
16/01/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
55 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • лук - 2 глави
  • домати - 3 бр.
  • чушки - 2 - 3 бр. червени
  • печурки - 200 г
  • люти чушки - 1 - 2 бр.
  • наденица - 300 г сурова луканкова
  • олио - 2 с.л.
  • черен пипер
  • сол - на вкус
  • пушен червен пипер - 1 ч.л.
  • червен пипер - 1 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете лука и го запържете в олиото. Добавете нарязаните гъби и наденица. Разбъркайте.

Нарежете чушките на ивици, прибавете ги към позапържената смес. Добавете едро нарязаните домати, овкусете с подправките.

Оставете ястието да къкри на тих огън за 20 минути, като от време на време разбърквайте. Сервирайте с люти чушки.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: