Пилешка супа със зеленчуци и сметана

Русиана МихайловаРусиана МихайловаПомощник Готвач211291
17/01/2016
"Добавете малко сметана в готовата супа и се насладете на по-плътен вкус и неустоим аромат "
Приготвяне25 мин.
Готвене70 мин.
Общо95 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 577
  • Преглеждания за месеца62
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме пилешкото месо, като не забравяме да отпенваме водата. След това го накъсваме на късчета и го връщаме обратно в бульона.

Добавяме също така и надребнения зарзават. Поръсваме с черен пипер и оставяме супата да ври на тих огън, докато всички съставки омекнат достатъчно.

Няколко минути преди да отдръпнем яденето от печката, слагаме и фидето. Добавяме сол и зеленчуковия бульон. След пет минути махаме тенджерата от котлона и я оставяме да се поохлади за миг.

Междувременно правим застройка от разбито яйце и сметана, в която поставяме и малко от топлата супа. Изливаме всичко в тенджерата и разбъркваме. Поднасяме готовата супа с магданоз.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар