Панирани кашкавалчета с бира

Русиана МихайловаРусиана Михайлова
Помощник Готвач
211
671
400
582
1
16/01/2016
"Панираното с бира, се консумира с още повече бира - стара кулинарна мъдрост "
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции2-3
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 552
  • Преглеждания за месеца186
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • кашкавал - 500 г
  • яйца - 4 бр.
  • брашно - 4 - 5 с.л.
  • бира - 250 мл
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте много добре жълтъците с брашното, сипете бирата.

Прибавете разбитите на сняг белтъци, овкусете със сол и черен пипер.

Нарежете кашкавала на малки квадрати, потопете го в панировката и го изпържете в сгорещено олио.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар