Неврозни кюфтета

Неврозни кюфтета
Снимка: Ирина Андреева Jolie
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
60 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
80 мин.
Порции
10

Необходими Продукти

  • кайма - 500 гр.
  • колбас - пушен 100 гр.
  • лук - 1 глава
  • чушки - 1 бр. червена
  • люти чушки - 1 бр.
  • хляб - 1 дебела филия без кора
  • прясно мляко - 2 - 3 с.л.
  • яйца - 1 бр.
  • черен пипер - на вкус
  • лют червен пипер - на вкус
  • кимион - на вкус
  • бахар - на вкус
  • брашно - за овалване
  • сол - на вкус
  • мазнина - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смелете каймата повторно в робот с колбаса, сладката и лютата чушка. Омесете с яйцето, наситнения лук, накиснатия в прясно мляко хляб и всички подправки по ваш вкус.

Оставете да престои за 1 час в хладилник.

Оформете кюфтета с навлажнение ръце.

Оваляйте ги в брашно и ги изпържете в гореща мазнина до готовност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: