Задушен карфиол в масло

17/01/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене6 мин.
Общо26 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо6 722
  • Преглеждания за месеца541
  • Преглеждания за седмицата194
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • карфиол - 1/2 зелка
  • масло - 60 гр.
  • копър - пресен 3 - 4 стръка
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и накъсайте картифола на розички. Бланширайте го в подсолена вряща вода за 7-8 минути и отцедете.

Посолете отново, но не прекалено, защото все пак е било в солена вода.

Загрейте маслото в тиган и задушете карфиола за около 5-6 минути.

Подправете с нарязан на ситно пресен копър.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар