Супа от свинска глава

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k
2k
27
5k
23/03/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене180 мин.
Общо200 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо6 039
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

  • свинска глава - 1 бр.
  • картофи - 1 кг
  • лук - 2 глави
  • сол - 3 щипки
  • черен пипер - 6 зърна
  • дафинов лист - 2 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинската глава се измива добре и се насича на парчета. Слага се в голяма тенджера, залива се със студена вода и се вари на бавен огън, докато месото омекне напълно.

След това се вади от тенджерата, месото се отделя от костите, бульонът се прецежда и в него се добавят дафиновият лист, солта, черният пипер и нарязаният на едро лук. Картофите се сваряват, обелват се и се нарязват на ситно.

Месото се нарязва и се пуска в бульона, добавят се картофите и сместа се кипва веднъж, сваля се от котлона и се сервира.

Дълбока тенджера от неръждаема стомана с двойно дъно 6.3л
Приготвяй си тази рецепта в:
Дълбока тенджера от неръждаема стомана с двойно дъно 6.3л
62.60 лв.
Виж ››

Дълбока тенджера за приготвяне на голямо количество храна - нито един празник няма да ви се опре! Имате цели 6.3 л, които да напълните със своето въображение и кулинарни умения. Голяма тенджера - голямо удобство!

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар