Риба в бирено тесто

Деси МариноваДеси МариноваГотвач1968561
19/01/2016
"Ако ще панирате риба, направете го както трябва, направете го с тази панировка "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции2-3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо482
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибеното филе е по ваш вкус. Нарязва се.

В брашното, смесено със сол, черен пипер, червен пипер и чесън се изсипва бирата и се разбърква добре, за да не останат бучки от брашното.

Загряваме олиото, овалваме парче риба в тестото и запържваме до златисто.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар