Закуска Пълна Лодка

Мариела ХристоваМариела Христова
Помощник Готвач
228
143
4
1
19/01/2016
"Знаем една страхотна закуска, която ще ви избие от главата мисълта за всякакви глупави диети "
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо894
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Франзелата се изрязва във формата на лодка и вътрешността ѝ се нарязва на дребно.

Яйцата се разбиват и към тях се добавят млякото, сиренето, чесъна, магданоза, солта и черния пипер. Получената смес се разбърква добре и с нея се напоява вътрешността на франзелата.

В лодката наредете парченцата бекон, върху тях сложете от яйчената смес и сложете в тава върху хартия за печене.

Изпечете в умерена фурна на 150-180 градуса за 5-10 минути. Извадете и поръсете с настърган кашкавал.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар