Свинско контрафиле на скара

Марина НордМарина НордГотвач2689
30/03/2016
"Лятото идва с аромат на цветя и запалени скари "
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо20 128
  • Преглеждания за месеца413
  • Преглеждания за седмицата251
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското контрафиле се нарязва на порции и се начуква така че месото да стане по-крехко. Месото се натрива със солта и белия пипер.

Зехтинът се смесва с лимоновия сок, виното и кориандъра и се разбърква добре.

С тази смес се намазват парчетата месо и се оставят да се мариноват в хладилника за 2 часа.

Вадят се и се пекат на скара от двете страни, като се обръщат няколко пъти. Сервират се веднага.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар