Комбус

Valentina PsaltirovaValentina Psaltirova
Помощник Готвач
1528432339742
Комбус2 / 2
26/01/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • лапад - 2 връзки
  • сухи чушки - 6 бр. червени
  • лук - 3 бр. стар
  • сол
  • олио - 5 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и нарязваме лапада и лука.

Сваряваме чушките и отделяме месото от люспите.

В тиган задушаваме лука, прибавяме нарязания лапад, а след като се запържи - и чушковото месо.

Посоляваме и бъркаме до готовност на продуктите. Поднасяме топло или вече изстинало.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Галя Василева
Галя Василева
Прабаба го правеше и се чудех каква беше рецептата. Благодаря, че ме върнахте в детството.
23.07.2019 16:42

Подобни от медията