Млечна пилешка супа с целина

ЕфросияЕфросияДжедай301
09/04/2011
"Приготвили сме ви нещо, което ще ви сгрее душата "
Приготвяне25 мин.
Готвене40 мин.
Общо65 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо13 987
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.2 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете пилето и го сложете цяло да се вари заедно с едро нарязаните зеленчуци. Прибавете сол и черен пипер на зърна.

Когато месото уври, извадете пилето, обезкостете го и го нарежете на малки парчета. Прецедете бульона и върнете в него пилето.

По желание може да прибавите и зеленчуците, като ги нарежете на дребно. Прибавете към бульона и пилешкото прясното мляко и виното. Оставете млечната пилешка супа да заври.

Поднесете супата със ситно нарязан магданоз и черен пипер.

Рейтинг

5 5
4 5
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар