Лесна баклава с локум

22/01/2016
Приготвяне40 мин.
Готвене40 мин.
Общо80 мин.
Порции1 тава
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо11 357
  • Преглеждания за месеца29
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всяка кора се намазва с масло, ръси се с орехи. Слага се парчета локум като предварително локумът се разтяга като руло.

След това се навива самата кора на руло. После се реже и се нарежда в тава. Пече се във умерена фурна.

След като са готови се заливат със захарен сироп от 800 гр. вода и 1 кг. захар.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар