Подлучени пилешки пържолки

Ваня  ВеличковаВаня Величкова
Помощник Готвач
637
954
181
594
1
27/01/2016
Приготвяне10 мин.
Готвене60 мин.
Общо70 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 081
  • Преглеждания за месеца55
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества
Сачове

Начин на приготвяне

Пържолите се поставят между два найлона и се начукват, за да се изтънят. Намазват се от двете страни с олио. Предварително нагорещен сач се намазва с мазнина. В него се запичат, първо от едната страна, а след това и от другата пържолките.

Изваждат се и се поставят в топъл съд с капак. В сача, намазан с мазнина, се поставят нарязаният на ситно кромид лук и счуканият чесън. По желание може да добавите и гъби.

Като се позадушат, се прибавя доматът нарязан на ситни кубчета, лютите чушлета, магданозът, черният пипер и солта.

Запечените пържолки се връщат в сача и внимателно се покриват със соса. Сервират се горещи.

Дървена дъска хвърчило с приставка шиш за поднасяне
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дървена дъска хвърчило с приставка шиш за поднасяне
18.99 лв.
Виж ››

Как да приготвяте скара като истински майстор ли - първо си взимате тази дървена дъска с приставка за шиш, останалото ще ви го кажем после.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар