Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Паста Кон Вонголе

Паста Кон Вонголе

редакция:
Ваня  ВеличковаВаня Величкова
Помощник Готвач
6421k2161
Паста Кон Вонголе2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • спагети - 450 г
  • зехтин - 6 с.л.
  • чесън - 2 скилидки, счукани
  • домати - 4 бр. обелени
  • магданоз - 1 с.л. наситнен
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чесънът се запържва в 5 супени лъжици от зехтина до златист цвят.

Изважда се и в зехтина се слагат доматите, малко вода, сол и черен пипер на вкус. Задушават се около 40 минути.

Прибавя се магданозът. Спагетите се сваряват в подсолена вода, към която е прибавена 1 супена лъжица зехтин.

Изваждат се и се смесват с доматения сос. Сервират се веднага.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: