Печени фусили

Ваня  ВеличковаВаня Величкова
Помощник Готвач
634
916
169
565
1
25/01/2016
"Паста, сметана, броколи - няма как да не се е получило уникално вкусно ястие щом тези продукти са вътре "
Приготвяне25 мин.
Готвене50 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 035
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • фусили - 200 г
  • супа - 425 г гъбена
  • заквасена сметана - 250 г
  • къри - 1 ч.л.
  • сол
  • черен пипер
  • пиле - 1 бр. за грил
  • броколи - 250 г
  • галета - 90 г
  • чедър - 185 г настърган
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Броколите се нарязват на малки парчета. Фурната се загрява до 180 градуса. Пастата се сварява в подсолена вода и се отцежда.

Смесват се гъбената супа, сметаната и кърито, подправят се със сол и черен пипер. Месото от пилето се нарязва на едро.

Смесва се с пастата, броколите и крем супата. Изсипва се в 4 намазани със зехтин огнеупорни съда с обем 500 мл.

Ястието се поръсва с галетата и настърганото сирене и се пече 20-30 минути, или докато сиренето се стопи.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар