Свинско пържено

Valentina PsaltirovaValentina Psaltirova
Помощник Готвач
152
243
165
2
25/01/2016
"Класическо произведение, което е най-вкусно, поднесено с чаша бира "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
13 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо56 549
  • Преглеждания за месеца782
  • Преглеждания за седмицата53
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена13

Необходими Съставки

  • свинско месо - 1/2 кг.
  • олио - 4 с.л.
  • чубрица - 1 с. л.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското месо се измива и се нарязва на малки парчета.

В тиган се слага олиото и месото и се пържи 20-тина минути.

Поръсва се с чубрицата и се соли.

Поднасяте свинското пържено докто е горещо.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Valentina Psaltirova
Valentina Psaltirova
15.05.2016 23:02
Идната Коледа ще сложа.
0
0
Monika Ivanova
Monika Ivanova
15.05.2016 21:34
На тази рецепта определено й липсва лук.Аз не го харесвам, но прясно пържени свински мръвки с лук са неустоими.
5
0