Свинско пържено

Valentina PsaltirovaValentina Psaltirova
Помощник Готвач
152
688
226
342
2
25/01/2016
"Класическо произведение, което е най-вкусно, поднесено с чаша бира "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
15 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо71 749
  • Преглеждания за месеца1081
  • Преглеждания за седмицата33
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена15

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското месо се измива и се нарязва на малки парчета.

В тиган се слага олиото и месото и се пържи 20-тина минути.

Поръсва се с чубрицата и се соли.

Поднасяте свинското пържено докто е горещо.

Комбиниран двустранен чук за крехко месо
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Комбиниран двустранен чук за крехко месо
3.49 лв.
Виж ››

Когато не става с добро, опитайте с комбиниран чук за месо - страхотен е за всякакви пържоли.

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Valentina Psaltirova
Valentina Psaltirova
15.05.2016 23:02
Идната Коледа ще сложа.
0
0
Monika Ivanova
Monika Ivanova
15.05.2016 21:34
На тази рецепта определено й липсва лук.Аз не го харесвам, но прясно пържени свински мръвки с лук са неустоими.
6
0