Домашно филе Елена

Домашно филе Елена
Снимка: Веселина Константинова
1 / 6
26/01/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
40 мин.
Общо
40 мин.
Порции
5-6 парчета
"Ако ще вадите домашно филе, трябва да извадите и домашното вино"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Почистете месото, ако има мазничко. Нарежете го на подходящи парчета и го посолете обилно с едра сол от всички страни.

Оставете го така да престои 24 часа.

Почистете месото от солта и го оваляйте в подправките, като ги смесите преди това.

Оставете го на проветриво място за около десет дни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: