Пилешки дробчета с моркови, лук и чушки

Добринка ПетковаДобринка Петкова
Мастър Шеф
1252
205
139
6
27/01/2016
"В ръцете на истинския майстор пилешките дробчета със зеленчуци имат вълшебен аромат и вкус "
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 172
  • Преглеждания за месеца36
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг3.5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и подсушете дробчетата. Сложете ги в купа.

Нарежете зеленчуците, а доматите намачкайте и ги прибавете към дробчетата.

Добавете подправки на вкус и разбъркайте добре. В подходяща тава (моята е са капак) сипете олио и изсипете дробчетата и зеленчуците.

Поставете капака и печете на 200 градуса за около 40 минути - или до омекване на зеленчуците.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар