Свинско с грах в гювече

Добринка ПетковаДобринка Петкова
Мастър Шеф
1k
6k
2k
4k
6
27/01/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 311
  • Преглеждания за месеца160
  • Преглеждания за седмицата25
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на кубчета. Запържете го в олио до златисто. Прибавете лука и чушката (нарязани на дребно).

След няколко минути добавете домата, който сте настъргали, и подправките.

Разпределете сместа в гювечета. Покрийте с грах и нарязани на колелца моркови.

В купа размийте брашното с водата. Излейте го в гювечетата, покрийте с капачетата.

Печете на 200 градуса за около 40 минути.

Грил тиган с керамично покритие 26см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Грил тиган с керамично покритие 26см
30.00 лв.
23.10 лв.
Виж ››

Красив, удобен за работен и насърчаващ здравословното хранен грил тиган. Керамичното му покритие ще ви помогне да приготвите най-вкусните месни и постни ястия.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар