Бърз омлет с цели яйца

Деси МариноваДеси Маринова
Готвач
196
895
204
439
1
28/01/2016
"Раз-два и яденето е готово, остава само да се наядете "
Приготвяне5 мин.
Готвене10 мин.
Общо15 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 978
  • Преглеждания за месеца41
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нагряваме тигана с олиото. Счукваме директно в него 1 по 1 яйцата и пробиваме жълтъка, за да се разтече.

Когато се запече от долната страна, обръщаме и слагаме върху омлета каквито продукти желаем: кашкавал, сирене, топено сирене, колбас.

Когато и другата страна е готова, сгъваме омлета на 2 и сервираме.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар