Крехко телешко с гъби

Йорданка ТасеваЙорданка Тасева
Иноватор
3782k1k2k5
06/12/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
65 мин.
Порции
4
"Нямаме търпение да стане готово, за да го опитаме!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Телешкото се нарязва на парчета и се запържва в тиган за 25 мин. Изважда се и в същия тиган се задушават гъбите и лука.

В отделен тиган запържете брашното, изсипете бульона и заквасена сметана. Сварете няколко минути.

Върнете телешкото месо в тигана при лука и гъбите и към тях изсипете сметановия сос. Оставете да къкри 8-9 мин.

Накрая добавете към телешкото задушено маслините, нарязани на колелца, и сол на вкус.

Крехкото телешко с гъби е много вкусно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: