Картофи, пълнени с кайма

Деси МариноваДеси МариноваГотвач1968561
29/01/2016
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 012
  • Преглеждания за месеца78
  • Преглеждания за седмицата17
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме на ситно лука и го запържваме, добавяме каймата и запържваме и нея, овкусяваме на вкус и заливаме с 50 мл сметана. Задушаваме за 5 минути.

Почистваме картофите, режем горната им част и издълбаваме вътрешността. Приготвяме соса, като нарязваме на ситно зелените подправки, чесъна и бекона, подправяме на вкус и добавяме 200 мл сметана.

Пълним картофите с каймата, захлупваме ги с отрязаните горни капаци, заливаме ги със соса и печем до готовност в предварително загрята фурна.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Pressy
Pressy
09.04.2016 00:01
Ммм...истинска вкуснотия !
0
0