Карфиол на фурна със сос

29/01/2016
"Едно свежо предложение за всички, на които са им омръзнали пържолите "
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
23 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо135 025
  • Преглеждания за месеца9078
  • Преглеждания за седмицата893
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена23

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме карфиола, разделяме на розички и сваряваме в подсолена вода.

Изваждаме с решетъчна лъжица и поставяме в намазана огнеупорна тавичка. В отделен съд разбиваме киселото мляко, брашното, сол на вкус и настърган кашкавал.

С половината от така получения сос заливаме карфиола, поръсваме с галета и заливаме с останалия сос. Печем ястието на загрята 180 градуса фурна, докато добие златист цвят.

Рейтинг

5 4
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар