Пуйка с бяло вино

Ваня  ВеличковаВаня ВеличковаПомощник Готвач630171
31/01/2016
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 272
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се почиства. Поръсва се с брашно. Изпържва се по 5 мин от всяка страна.

Прибавят се бульонът, сол, черен пипер, чушките и гъбите и се задушава 2 мин.

Прибавят се лимоновият сок, виното и розмаринът и се оставя на огъня още около 15-20 минути, или докато се сготви напълно. Сервира се с резенчета лимон.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар