Сладкиш с ягодов крем

Ваня  ВеличковаВаня Величкова
Помощник Готвач
634
915
169
564
1
31/01/2016
Приготвяне60 мин.
Готвене25 мин.
Общо85 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 210
  • Преглеждания за месеца79
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се разбиват със захарта до побеляване. Прибавят се брашното и бакпулверът.

Всичко се разбърква много добре и се изсипва в правоъгълна тава, застлана е намаслена хартия или алуминиево фолио. Пече се в умерена фурна.

Маслото се разбива е пудрата захар на пухкав крем. Прибавят се измитите и подсушени ягоди, нарязани на много дребни парченца.

След като сладкишът изстине, се разрязва хоризонтално на два по‐тънки блата и помежду им се слага ягодовият крем. Отгоре се поръсва с пудра захар или се украсява по желание.

Нарязва се на малки квадратни пастички.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар