Начин на приготвяне
Прясното мляко и захарта слагаме да заврат и бъркаме, докато се разтопи захарта. По-добре да е по-голям съд, за да стане по-лесно разбиването с миксер след това.
Жълтъците се разбиват с брашното и с малко вода. След като заври млякото, постепенно се прибавят разбитите жълтъци с брашното, като продължаваме да разбиваме с миксера.
След като разбием крема добре се оставя да ври 3-4 минути. След това прибавяме маслото и ванилията. Бърка се, докато кремът поеме маслото.
В подходяща тавичка (27x27) се реди един ред бисквити и се залива с топлия крем, поръсва се с орехи и така докато свършат бисквитите.
Поръсваме готовата бисквитена торта със смлените орехи (може настърган шоколад или цветни пръчици).
Оставя се на студено
Коментари
Съжалявам!