Тъмен хляб

Ваня  ВеличковаВаня Величкова
Помощник Готвач
639
994
191
626
1
31/01/2016
Приготвяне25 мин.
Готвене180 мин.
Общо205 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 051
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Двата вида брашно се пресяват със солта.

Добавят се медът, разтворен в хладкото прясно мляко, и киселото мляко, към което е прибавена содата.

Замесва се меко тесто, което се оставя да престои известно време.

След това се слага в намазана с масло форма и се пече в слаба фурна около 3 часа.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар