Тъмен хляб

Ваня  ВеличковаВаня ВеличковаПомощник Готвач630171
31/01/2016
Приготвяне25 мин.
Готвене180 мин.
Общо205 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо773
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Двата вида брашно се пресяват със солта.

Добавят се медът, разтворен в хладкото прясно мляко, и киселото мляко, към което е прибавена содата.

Замесва се меко тесто, което се оставя да престои известно време.

След това се слага в намазана с масло форма и се пече в слаба фурна около 3 часа.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар