Супа от тиква и кестени

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
11/05/2009
"Най-нежната есенна супа - истинско ароматно вълшебство "
Приготвяне25 мин.
Готвене50 мин.
Общо75 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5 662
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Предварително почистения корен кервиз и тиквата нарязваме на кубчета. Измиваме ги и ги слагаме в тенджерата. Прибавяме млякото и го разреждаме с вода подправяме със сол, черен пипер и кипваме. Варим на слаб огън около 20 мин. , като бъркаме постоянно.

Махаме от огъня, разбиваме с миксер. Отново варим на слаб огън. Прибавяме нарязаните на парченца, предварително сварените и обелени кестени, кориандъра и канелата . Разбъркваме и сервираме.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар