Начин на приготвяне
Разбива се на гладка смес 225 г от кравето масло, бакпулверът, кафявата захар, брашното, яйцата и половината от портокаловите кори.
Сместа се изсипва в 20-сантиметрова форма и се пече в загрята фурна на 180 градуса до готовност. След пълното изстиване се разрязва на два еднакво дебели блата.
За маслената глазура се разбиват останалото масло с пудрата захар на лек крем с останалите портокалови кори. Приготвя се сиропът, като загреете портокаловия сок и захарта на слаб огън.
Бъркайте, докато сместа се редуцира наполовина. Долният блат се слага в поднос и се полива с половината сироп.
Намазва се с половината глазура и се покрива с втория блат. Той също се сиропира и се маже с останалата глазура. Поръсва се с портокалови корички. Консумира се веднага или се съхранява на хладно.