Агнешко буглама

01/05/2011
тин
оттинНовак276
"Не знаем откъде идва името, но знаем, че е много, много, много вкусно "
Приготвяне25 мин.
Готвене120 мин.
Общо145 мин.
Порции6-7
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 294
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4.4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В глинен съд се поставят почистеното от костите месо, дреболиите, нарязани на малки парченца, и предварително опеченият, обелен и нарязан на кръгчета лук.

Посоляват се, заливат се с олиото и топла вода и се пекат в умерена фурна до омекване на месото.

Прибавят се нарязаните на кръгчета картофи и домати.

След омекването на картофите ястието се поръсва с нарязан джоджен и се изважда от фурната.подобни рецепти тук

5 4
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар