Агнешко буглама

тинтинНовак14
01/05/2011
"Не знаем откъде идва името, но знаем, че е много, много, много вкусно "
Приготвяне25 мин.
Готвене120 мин.
Общо145 мин.
Порции6-7
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо3 446
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В глинен съд се поставят почистеното от костите месо, дреболиите, нарязани на малки парченца, и предварително опеченият, обелен и нарязан на кръгчета лук.

Посоляват се, заливат се с олиото и топла вода и се пекат в умерена фурна до омекване на месото.

Прибавят се нарязаните на кръгчета картофи и домати.

След омекването на картофите ястието се поръсва с нарязан джоджен и се изважда от фурната.

Рейтинг

5 4
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар