Лютика с пуешко

ВаняВаня
Новак
1
31/01/2016
Приготвяне10 мин.
Готвене55 мин.
Общо65 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо890
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • пуешко месо - 1 бр., гърди
  • чушки - 10 бр., средно големи
  • домати - 3 бр., средно големи
  • HOSSO - 1 с.л.
  • захар - 1 ч.л.
  • чесън - 2 - 3 скилидки
  • сол - 1 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пуешкото месо се сварява и нарежда в голяма чиния. Чушките се изпичат, обелват и пасират. Настърганите домати, с прибавена към тях лъжичка сол, се сваряват до пълно сгъстяване и им се сипват олиото и захарта.

Пасираните чушки се прибавят към доматите, оставят се да се задушат за 2-3 минути. Накрая се подправят с накълцания чесън. С готовата лютика се залива пуешкото месо. По желание се украсява с маслини и босилек.

Рейтинг

5 0
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар