Бърза селска торта

Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева
Мастър Шеф
748
3k
1k
2k
6
02/02/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции1 тава
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 743
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички продукти без маслото се разбъркват, докато се получи меко тесто.

Тестото се изсипва в намазнена тава и се боде цялата торта с вилица отгоре.

Селската торта се пече в предварително загрята на 180 градуса фурна, докато порозовее. След като бъде готова, се маже отгоре с масло, докато още е топла, и се покрива, за да се задуши и омекне.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар