Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Свинско с лук и моркови

Свинско с лук и моркови

Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева
Мастър Шеф
7483k1k6
Свинско с лук и моркови
Снимка: Джемиле Чешлиева
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
115 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • свинско месо - 400 г
  • моркови - 3 бр.средни
  • лук - 2 глави
  • дафинов лист
  • черен пипер
  • сол на вкус
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на малки парчета и се запържва в дълбока тенджера. Лукът се нарязва ситно. Морковите се нарязват на кръгчета. Добавят се към месото.

Ястието се овкусява с черен пипер, сол и дафинов лист. Слага се 2-3 листенца дафинов лист. Долива се вода, колкото да покрие месото и зеленчуците и се оставя да къкри на тих огън до готовност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Джемиле Чешлиева
Джемиле Чешлиева
Повторих рецептата, но този път към продуктите добавих доматен сок,ориз домати и зелени чушки
18.02.2016 21:38