Чорба от свинско месо със зелев сок

ГалинаГалинаНовак101
03/02/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене65 мин.
Общо85 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 715
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

С двете лъжици мас запържете свинското месо, нарязано на хапки и лукът, нарязан на дребно.

Прибавете брашното, запържете го. След това прибавете червения пипер.

Налейте зелевия сок и вода. Трябва съотношението между двете течности да е 1:1. Опитайте чорбата и посолете.

След като чорбата поври около половин час, прибавете картофите нарязани на кубчета и зеления лук. Оставете на огъня, докато всички продукти се сварят. Към края сложете и фидето.

Преди да я свалите от огъня поръсете с джоджен.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Цветанка Цветанова
Добавих и праз лук, стана супер вкусна. :)
1
0