Бабината картофена манджа

Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева
Мастър Шеф
748
3k
1k
2k
6
04/02/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене80 мин.
Общо100 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 862
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо се вари пастърмата в тенджера. Когато е почти готова, се добавят нарязаните на кубчета картофи.

Морковите се почистват и се режат на кръгчета направо в тенджерата.

Лукът се нарязва ситно и също се добавя. Добавят се маслото, олиото, черен пипер, дафинов лист и сол на вкус. Долива се вода.

Като заври, се добавят червеният пипер и брашното. Оставя се на огъня за още около 50 мин.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар